Ofertë GUESS Sandale!! Numri i limituar

Kurse
50%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 100.00
50.00
Ju kurseni: €50.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
GS1

Sandalle Guess për një ditë pune të rehatshme dhe me shumë elegancë.

Sandalet karakterizohen me zinxhir ngjyrë ari ne pjesen e sipërme. Një tjetër karakteristik është se kan metal ngjyrë ari në pjesen e takes.

Numër: 37

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Sandalle Guess për një ditë pune të rehatshme dhe me shumë elegancë.

Sandalet karakterizohen me zinxhir ngjyrë ari ne pjesen e sipërme. Një tjetër karakteristik është se kan metal ngjyrë ari në pjesen e takes.

Numër: 37

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
50.00 100.00 Ju kurseni: €50.00
(0)
30.00 80.00 Ju kurseni: €50.00
(0)
50.00 100.00 Ju kurseni: €50.00
(0)
50.00 100.00 Ju kurseni: €50.00