Produkte për mirëmbajtje personaleProduktet u gjeten: 30

(0)
D5000

Specifika:

 • 1800watt – Dizajn Kompakt
 • 3 shkallë nxehtësie / 2 shkalle shpejtesie
 • Koncentrator
 • Grile levizëse e lehtë për pastrim
 • Vegez për varje
 • 1.8m gajtan
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
23.90 24.90 Ju kurseni: €1.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
D3191GP

Specifika:

 • Fuqia e motorrit 2200W
 • Gjenerator Jonesh për shkelqim pa frizzim
 • 3 shkalle nxehtësie / 2 shkalle shpejtësie
 • Fryerje e ftohtë për stilim sipas deshirës
 • Koncentrator
 • Difuzer
 • Filter i ajrit levizese për pastrim të lehtë
 • Vegëz për varje
 • 1.8m gajtan
 • Perfshin: Cante krahu, pasqyre dore, brushe, 2 kapese
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
39.90 62.90 Ju kurseni: €23.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
AC5999

Specifika:

 • Tharëse e fuqishme profesionale 2300 Watt
 • Fryerje e fuqishme 130 Km/h
 • Motorr kualitativ AC me jetë të gjatë
 • Kondicionim jonizues – 90% me shume jone për me pak frizz dhe me shumë shkelqim
 • 3 shkallë nxehtesie / 2 shkalle shpejtesie  Buton për fryerje te ftohtë
 • Koncentrator te mprehte 7mm
 • Koncentrator për tharje të shpejte
 • Difuzer
 • Grile levizese që hiqet për pastrim te lehtë
 • Vegez për varje
 • 3m gajtan i gjatë për perdorim në sallon
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

49.99 64.90 Ju kurseni: €14.91
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
AC5099

Remington Tharëese profesionale Saphire 2200wat AC5099

 • Fuqia e motorrit 2200W.
 • Grile e mbeshtjelle nga Qeramika.
 • Gjenerator Jonesh -per shkelqim pa frizim.
 • 3 Shkallë nxehtësie, 2 shkallë shpejtësie.
 • Buton për fryerje e ftoftë për stilim.
 • Koncentrator.
 • Difuzer.
 • Grile levizëse për pastrim të lehtë.
 • Vegëz për varje.
 • 1.8 m gajtan
 • 2 Vite garancion.
45.00 69.90 Ju kurseni: €24.90
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
Ci1019

Specifika:

 • Mashe me trashësi 19mm
 • Mbeshtjellje Qeramike
 • Brushe qe i mvishet mashës
 • Temperature variabile 180 deri 210 ºC
 • Nxehje e shpejte për 60 sekonda
 • Tregues LED kur është e ndezur
 • Opsion të ftohtë
 • Mbeshtetese për mbrojtje nga nxehtësia
 • 1.8m gajtan rrotullues
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
25.90 32.90 Ju kurseni: €7.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
AS800

Specifikime:

 • 800 Watt Airstyler
 • 4 x mbrojtje për shkelsim të bute dhe me pak statike - Anti statike - Qeramike - Jonizim Turmaline - Mbeshtjellje e lëmuar
 • 3 shtesa:
 • Koncentrator për tharje të shpejtë
 • 38mm brushe termale me fije të perziera
 • 21mm brushe
 • Buton për heqje të brushave
 • 2 shkalle nxehtesie / shpejtesie
 • Shkalle për ajër të ftoftë
 • Gajtan rrotullues
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
39.90 47.90 Ju kurseni: €8.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
Ci76

Specifika:

 • 19mm trashësia e cilindrit
 • Mbeshtjellje e avansuar qeramike
 • 2x me shumë butësi* 3x qendrueshmëri e kacurrelave
 • Nxehtesi e lartë variabile 120°deri 180°C
 • E gatshme në 60 sekonda
 • On/ Off buton me dritë treguese kur është e gatshme për përdorim
 • Fikje automatike pas 60 minutash për siguri
 • Mbeshtëtese për mbrojtje nga nxehtësia
 • Qante rezistente nga nxehtësia
 • Voltazhe univerzale
 • 1.8m gajtan
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

34.90 37.90 Ju kurseni: €3.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
Ci2725

Specifika:

 • Mashë për kacurrela ideale për udhëtim
 • Dizajni special lejon mashën të futet ne dorezë për palosje kompakte
 • 25mm trashësia e mashës
 • Temperature maksimale 210 ºC
 • Mbeshtjellje qeramike
 • Nxehje e shpejtë per 30 sekonda
 • Tregues drite On/Off
 • Cante për palosje
 • Dorezë rezistente ndaj nxehtësisë
 • 1.8m gajtan rrotullues
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

34.90 42.90 Ju kurseni: €8.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
AS300
Specifikat: 300W Airstyler 2 shtesa: 25mm brushe 19mm brushe 2 shkalle nxehtësie / shpejtesie 1.8m gajtan rrotullues 2 vite Garancion Për...
19.51
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
S5525

Specifika:

 • Mbeshtjellje me qeramike ultra të avansuar
 • Display digjital 150 deri 230ºC
 • LCD kycje & Turbo Boost
 • Nxehje e shpejtë e gatshme në 15 sekonda
 • Pllaka të gjata 110 x 45mm të gjera
 • Pllake të lemuar për rreshqitje superiore
 • Vegëz varëse për deponim
 • Voltazhe mbarëbotërore
 • Fikje automatike pas 60 minutash
 • Gajtan rrotullues
 • Qante rezistente ndaj nxehtesisë
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
49.90 74.90 Ju kurseni: €25.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
Ci8725

Specifika:

 • 62% me pak demtim te flokeve dhe kacurrela te buta qe zgjatsin tere diten.
 • HydraCare ofron ballans perfekt te lageshtise dhe nxehtesise .
 • Avulli i ftohtë hidraton flokët dhe lejon stilim me me pak nxehtësi për butësi salloni dhe mbrojtje nga dëmtimi.
 • Cilinder me trashësi 25mm për kacurrela mesatare të bukura.
 • Cilinder nga Qeramika e avansuar, të mbushura me Keratine, vaj Argani dhe Makadami për floke me shkelqim dhe dukje të shendoshë.
 • Display Digjital te intergruar.
 • 5 shkalle variabile të temperatures deri ne 220°C .
 • Nxehje e shpejte per 30 sekonda për stilim të shpejtë.
 • Fikje automatke për siguri pas 60 minutash .
 • Voltazhe univerzale.
 • Qante luksoze rezistente ndaj nxehtësisë.
 • Gajtan rrotullues.
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
95.00 155.00 Ju kurseni: €60.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso
(0)
Ci76

Specifikat:

 • 9mm trashësia e cilindrit
 • Mbeshtjellje e avansuar qeramike 2x me shumë butësi* 3x qendrueshmëri e kacurrelave
 • Nxehtësi e lartë variabile 120°deri 180°C
 • E gatshme në 60 sekonda
 • On/ Off buton me dritë treguese kur është e gatshme për përdorim
 • Fikje automatike pas 60 minutash për siguri
 • Mbështetëse për mbrojtje nga nxehtësia
 • Qante rezistente nga nxehtësia
 • Voltazhe univerzale
 • 1.8m gajtan
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
34.90 37.90 Ju kurseni: €3.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Krahaso