Qant mini per bel

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 15.00
9.99
Ju kurseni: €5.01
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
1116

Qant mini per bel mjafte efikase kur jeni duke vrapuar apo kur jeni ne fitnes, e domosdoshme per:
1. Smart Phone
2. Para
3. Mjete indetifikimi
3. Qelsa

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Qant mini per bel mjafte efikase kur jeni duke vrapuar apo kur jeni ne fitnes, e domosdoshme per:
1. Smart Phone
2. Para
3. Mjete indetifikimi
3. Qelsa

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
7.00 17.00 Ju kurseni: €10.00
(0)
10.00 15.00 Ju kurseni: €5.00
(0)
19.99 25.00 Ju kurseni: €5.01