ROWENTA CF9032F0 Brushë Activ

Kurse
20%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 49.00
39.00
Ju kurseni: €10.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "ROWENTA CF9032F0 Brushë Activ" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

Brusha Rowenta Activ ju jep flokëve tuaja një pamje të përsosur me shkëlqim falë teknologjisë së saj unike.

Informata teknike:

  • Brush Activ Elite K&S Fuqia 700 W
  • 1 brush fikse
  • Mbrojtësja e brushes dhe mbështjellësi Keratin & Shine

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Brusha Rowenta Activ ju jep flokëve tuaja një pamje të përsosur me shkëlqim falë teknologjisë së saj unike. Kjo teknologji është e kombinuar me rotacionin automatik të furçës, 700 W fuqi dhe me veshje qeramike. Rowenta rregullon flokët shumë shpejtë dhe në menyrë profesionale. Ju do keni flokë të butë dhe me shkëlqim.

Informata teknike:
  • Brush Activ Elite K&S Fuqia 700 W
  • 1 brush fikse
  • Mbrojtësja e brushes dhe mbështjellësi Keratin & Shine

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim