​EUCERIN DERMOPURIFYER OILYSKIN HIDRATANTE 50 ml / DermoPURIFYER Trajtim Hidratues Dite

Kurse
13%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 15.00
13.00
Ju kurseni: €2.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
F497

EUCERIN DERMOPURIFYER OILYSKIN HIDRATANTE 50 ml / DermoPURIFYER Trajtim Hidratues Dite

Trajtim me Likokalkone A antiinflamator

• DermoPURIFYER ul ndjeshëm efektet anësore kryesore të trajtimeve të zakonshme farmakologjike kundër akneve. Është një emulsion (krem) vaj në ujë (O/W) pa vaj dhe pa parfum për lëkurë të yndyrshme, me imperfeksione dhe me tendencë akneike. Kombinimi unik i Likolkalkone A antiinflamator (antiinflamator dhe antioksidant i fuqishëm i cili ka prejardhjen nga rrenjet e bimës së Likuiricias Kineze), Dekandiolo antibakterik (përbërës hidratant për preparatet me përdorim lokal me veti antimikrobike) dhe i Karnitinës (aminoacid që gjendet në lëkurë, i cili po u vendos në nivel lokal fal formulave specifike, mund të ndihmojë në uljen e prodhimit të yndyrës) që rregullon yndyren, vepron me efikasitet kundër imperfeksioneve të lëkurës ndërkohë që grimcat që përthithin lëkurën pastrojne dukshem poret dhe e matifikojnë lëkurën, duke e bërë këtë produkt një bazë të shkëlqyer për makiazhin e përditshëm. Studimet klinike dhe dermatologjike për përdorimin e DermoPURIFYER tregojnë një ulje të dukshme të pikave të zeza dhe propioneve, bakteret përgjegjës të aknes.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

EUCERIN DERMOPURIFYER OILYSKIN HIDRATANTE 50 ml / DermoPURIFYER Trajtim Hidratues Dite

Trajtim me Likokalkone A antiinflamator

• DermoPURIFYER ul ndjeshëm efektet anësore kryesore të trajtimeve të zakonshme farmakologjike kundër akneve. Është një emulsion (krem) vaj në ujë (O/W) pa vaj dhe pa parfum për lëkurë të yndyrshme, me imperfeksione dhe me tendencë akneike. Kombinimi unik i Likolkalkone A antiinflamator (antiinflamator dhe antioksidant i fuqishëm i cili ka prejardhjen nga rrenjet e bimës së Likuiricias Kineze), Dekandiolo antibakterik (përbërës hidratant për preparatet me përdorim lokal me veti antimikrobike) dhe i Karnitinës (aminoacid që gjendet në lëkurë, i cili po u vendos në nivel lokal fal formulave specifike, mund të ndihmojë në uljen e prodhimit të yndyrës) që rregullon yndyren, vepron me efikasitet kundër imperfeksioneve të lëkurës ndërkohë që grimcat që përthithin lëkurën pastrojne dukshem poret dhe e matifikojnë lëkurën, duke e bërë këtë produkt një bazë të shkëlqyer për makiazhin e përditshëm. Studimet klinike dhe dermatologjike për përdorimin e DermoPURIFYER tregojnë një ulje të dukshme të pikave të zeza dhe propioneve, bakteret përgjegjës të aknes.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
22.00 29.90 Ju kurseni: €7.90
(0)
23.40 30.00 Ju kurseni: €6.60
(0)
14.04 18.00 Ju kurseni: €3.96
(0)
3.10 3.50 Ju kurseni: €0.40