❄❄Sellma lipmatte BLUSH

Hover over an image to enlarge

13.50
Ne stok
+

Sasia minimale per "❄❄Sellma lipmatte BLUSH" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

Rezistente ndaj ujit dhe lagështisë së ajrit. Përmbajnë Vitaminë E, vaj të mineraleve, vaj avokadoje,(antioksidant).

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Mbajnë buzët e hidratuara dhe të zbutura ,duke eleminuar çarjen që zakonishtë shkaktohet nga buzëkuqët matt.

Sasia : 7 gr

* matt - pa shkëlqim

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Ngjyra cilësore të theksuara me pigmentim MATT (pa shkëlqim). Rezistente ndaj ujit dhe lagështisë së ajrit. Përmbajnë Vitaminë E, vaj të mineraleve, vaj avokadoje,(antioksidant). Mbajnë buzët e hidratuara dhe të zbutura ,duke eleminuar çarjen që zakonishtë shkaktohet nga buzëkuqët matt.*Nuk tastohet në kafshë dhe nuk përdoret yndyra e tyre.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim