​ EUCERIN UREA REPAIR PLUS LOCAO INTENSIVA 400ml/ EUCERIN UREA PLUS 10%

Kurse
17%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 23.00
19.10
Ju kurseni: €3.90
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
F492

UREA REPAIR PLUS LOCAO INTENSIVA 400ml/ Eudcerin UREA PLUS 10%

LOCION Faktor Hidratues Natyral (NMF) Krem/Locion për trupin

Krem/Locion për trupin. Qetësim i menjëhershëm për mbi 48 orë për lëkurë tepër të thatë, me kruarje dhe të deskuamuar. I përshtatshëm për ato që vuajne nga Kseroza, Diabeti, Psoriaza dhe Keratoza Pilaris.

Përdorimi

• Sigurohuni që lëkura të jetë e pastër dhe e thatë para se te vendosni locionin.

• Masazhoni me delikatesë locionin deri sa të jetë tërësisht e përthithur në lëkurë.

• Vendoseni sa herë të jetë e nevojshme.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

UREA REPAIR PLUS LOCAO INTENSIVA 400ml/ Eudcerin UREA PLUS 10%

LOCION Faktor Hidratues Natyral (NMF) Krem/Locion për trupin

Krem/Locion për trupin. Qetësim i menjëhershëm për mbi 48 orë për lëkurë tepër të thatë, me kruarje dhe të deskuamuar. I përshtatshëm për ato që vuajne nga Kseroza, Diabeti, Psoriaza dhe Keratoza Pilaris.

Përdorimi

• Sigurohuni që lëkura të jetë e pastër dhe e thatë para se te vendosni locionin.

• Masazhoni me delikatesë locionin deri sa të jetë tërësisht e përthithur në lëkurë.

• Vendoseni sa herë të jetë e nevojshme.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim