R Makine per qethje color HC50

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 31.28
22.15
Ju kurseni: €9.13
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
HC5035

Specifika:

 • Tehe të avansuara ҫeliku
 • Vetë-mprehje e përhershme e teheve
 • Lubrifikim i përhershëm
 • 9 Krehër me ngjyra për zgjedhje të lehtë të gjatësisë së prerjes (1.5 deri 25mm)
 • 2 krehër rrëshqitës, nivel (0.5 deri 2mm)
 • Operim me gajtan
 • Gërshërë, brushë qafe, brushë për pastrim, krahër për stilim
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • Tehe të avansuara ҫeliku
 • Vetë-mprehje e përhershme e teheve
 • Lubrifikim i përhershëm
 • 9 Krehër me ngjyra për zgjedhje të lehtë të gjatësisë së prerjes (1.5 deri 25mm)
 • 2 krehër rrëshqitës, nivel (0.5 deri 2mm)
 • Operim me gajtan
 • Gërshërë, brushë qafe, brushë për pastrim, krahër për stilim
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim