R. Rotary Shaver HyperFlex Pro XR1350

Kurse
6%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 97.00
91.46
Ju kurseni: €5.54
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
XR1350

Specifika:

 • Teknologjia HyperFlex
 • Brisqe PrecisionUltra
 • Koka XL ActiveContour për pershtatje me reliefin e lekurës
 • Brisqe të dyfishta
 • Wet / Dry (në të lagësht dhe ne të terur)
 • Operon me bateri Litium
 • Rimbushese, 90 minuta koha e ri-mbushjes
 • 5 minuta mbushje e shpejtë
 • Deri 60 minuta përdorim me bateri
 • Tregues LED I baterise dhe ri-mbushjes
 • Koke prerese per detaje
 • Qante për palosje dhe bartje
 • Voltazhe univerzale
 • Stand për qendrim gjatë mbushjes
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • Teknologjia HyperFlex
 • Brisqe PrecisionUltra
 • Koka XL ActiveContour për pershtatje me reliefin e lekurës
 • Brisqe të dyfishta
 • Wet / Dry (në të lagësht dhe ne të terur)
 • Operon me bateri Litium
 • Rimbushese, 90 minuta koha e ri-mbushjes
 • 5 minuta mbushje e shpejtë
 • Deri 60 minuta përdorim me bateri
 • Tregues LED I baterise dhe ri-mbushjes
 • Koke prerese per detaje
 • Qante për palosje dhe bartje
 • Voltazhe univerzale
 • Stand për qendrim gjatë mbushjes
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim