R. Rotary Shaver HyperFlex XR1330

Kurse
4%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 86.00
82.30
Ju kurseni: €3.70
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
XR1330

Specifika:

 • Teknologjia HyperFlex
 • Brisqe PrecisionUltra
 • Koka XL ActiveContour per pershtatje me reliefin e lekures
 • Brisqe te dyfishta
 • Wet / Dry (ne te lagesht dhe ne te terur)
 • Operon me bateri Litium
 • Rimbushese, 4 ore koha e ri-mbushjes
 • 5 minuta mbushje e shpejte
 • Deri 50 minuta perdorim me bateri
 • Drite tregues kur ka nevoje per ri-mbushje dhe gjateri-mbushje
 • Koke prerese per detaje
 • Qante per palosje dhe bartje
 • Voltazhe univerzale
 • Stand per qendrim gjate mbushjes
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • Teknologjia HyperFlex
 • Brisqe PrecisionUltra
 • Koka XL ActiveContour per pershtatje me reliefin e lekures
 • Brisqe te dyfishta
 • Wet / Dry (ne te lagesht dhe ne te terur)
 • Operon me bateri Litium
 • Rimbushese, 4 ore koha e ri-mbushjes
 • 5 minuta mbushje e shpejte
 • Deri 50 minuta perdorim me bateri
 • Drite tregues kur ka nevoje per ri-mbushje dhe gjateri-mbushje
 • Koke prerese per detaje
 • Qante per palosje dhe bartje
 • Voltazhe univerzale
 • Stand per qendrim gjate mbushjes
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim