Qerpiket Lotus

Kurse
13%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 23.00
20.00
Ju kurseni: €3.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
  • Qërpikë të qëdrueshme ,me fije natyrale njeriu të përshtatshme për të gjitha format e syve me një dizajn unik që nxjerrë në pah grimin dhe syrin tuaj. Mund të përdoren deri në 15 herë.
  • Aksesorizoni çdo grim me një pal qërpikë ‘SELLMA’ dhe do të dukeni e mahnitëshme. Janë të një kualiteti të lartë dhe nuk është e nevojshme të aplikohet maskara.
  • Nuk testohen në kafshë.
  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

  • Qërpikë të qëdrueshme ,me fije natyrale njeriu të përshtatshme për të gjitha format e syve me një dizajn unik që nxjerrë në pah grimin dhe syrin tuaj. Mund të përdoren deri në 15 herë.
  • Aksesorizoni çdo grim me një pal qërpikë ‘SELLMA’ dhe do të dukeni e mahnitëshme. Janë të një kualiteti të lartë dhe nuk është e nevojshme të aplikohet maskara.
  • Nuk testohen në kafshë.
  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim