❄SELLMA LIPMATTE ROYAL *SPECIAL EDITION*

Hover over an image to enlarge

15.50
Nuk ka ne stok

SellmaLipMatte Edicioni special "Royal" një produkt ekskluziv i cili është në dispozicion posacerisht për muajt e verës .Sepse asgjë nuk e përhap ndjesinë e verës si SellmaLipMatte .Për të gjithë ata që e duan brendin Sellma , sjellim 2 ngjyra të reja për sezonin veror, për koleksionuesit, për ata që i duan gjërat unike dhe ekskluzive, për këdo !!

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

SellmaLipMatte Edicioni special "Royal" një produkt ekskluziv i cili është në dispozicion posacerisht për muajt e verës .Ngjyra cilësore të theksuara me pigmentim MATT (pa shkëlqim). Rezistente ndaj ujit dhe lagështisë së ajrit. Përmbajnë Vitaminë E, vaj të mineraleve, vaj avokadoje,(antioksidant). Mbajnë buzët e hidratuara dhe të zbutura ,duke eleminuar çarjen që zakonishtë shkaktohet nga buzëkuqët matt.*Nuk tastohet në kafshë dhe nuk përdoret yndyra e tyre.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim