Mantel Kleopatra

Hover over an image to enlarge

65.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
pstmKLP

Mantel Kleopatra i veqant dhe unik per femra me disa detaje te cilat qdo femer do te donte ta vishte si dhe me nje kualitet te garantuar.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Mantel KLEOPATRA i veqant dhe unik per ti shtuar vetes rehatine madhesia M.Me perberje dhe cilesi te garantuar.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim