​GYNOCARE - higjienë e përditshme intime

Kurse
7%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 4.30
3.99
Ju kurseni: €0.31
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
F411

GYNOCARE është detergjent delikat specifik për higjenë intime të përditshme. Me Aloe Vera dhe Kalendula. ELEMINON erën e keqe dhe kruarjen.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

GYNOCARE është detergjent delikat specifik për higjenë intime të përditshme. ELEMINON erën e keqe dhe kruarjen.

Vetitë e Aloe Vera dhe Kalendulës tonifikojnë dhe heqin erën e keqe të pjesëve intime duke garantuar një ndjenjë freskie dhe mirëqenieje.

GYNOCARE rekomandohet për higjienë të përditshme dhe ruan pH fiziologjike.

Paketimi 500ml.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Në të njejtin qmim!