VOX HT 6282P FEN

Hover over an image to enlarge

25.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "VOX HT 6282P FEN" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

Fen për flokë.

Informata teknike:

 • Fuqia: 2000W.
 • Funksioni I ftohjës.
 • 2- Shpejtesi.
 • 3 Fuqi ngrohjës.
 • Mbrojtja e mbi-ngrohjes se pajisjes.
 • AC motor.
 • Kabllo 3m.
 • Me mundësi për ta varur fenin.
 • Pesha 1.13kg.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Fen për flokë.

Informata teknike:

 • Fuqia: 2000W.
 • Funksioni I ftohjës.
 • 2- Shpejtesi.
 • 3 Fuqi ngrohjës.
 • Mbrojtja e mbi-ngrohjes se pajisjes.
 • AC motor.
 • Kabllo 3m.
 • Me mundësi për ta varur fenin.
 • Pesha 1.13kg.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim