Zbardhues për dhëmbë

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 15.00
7.99
Ju kurseni: €7.01
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
1126

Zbardhues për dhëmbë e cila vjen me një sistem të ri që përfshin teknologjinë e lehtë për zbardhjen e dhëmbëve tuaj në mënyrë më të shpejtë.

Kjo pajise vjen me 2 pasta për dhembë dhe me 2 shtresa silikoni të cilat janë prodhim Amerikan dhe vendosen në këtë aparat.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Zbardhues për dhëmbë e cila vjen me një sistem të ri që përfshin teknologjinë e lehtë për zbardhjen e dhëmbëve tuaj në mënyrë më të shpejtë.

Kjo pajise vjen me 2 pasta për dhembë dhe me 2 shtresa silikoni të cilat janë prodhim Amerikan dhe vendosen në këtë aparat.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim