Fëmijët drejt NEWBORN-it

Hover over an image to enlarge

3.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
978 9951642545

Seria: “Misioni i Borëbardhës”

2. Fëmijët drejt NEWBORN-it

Në librin Fëmijët drejt NEWBORN-it, do të kuptoni me saktësi se çfarë patën bërë Borëbardha dhe miqtë e saj për t’iu dalë në ndihmë fëmijëve të vendit të mbyllur.


Për të mësuar më hollësisht se si kishte rezultuar “Misioni i Borëbardhës”, luteni që t’i lexoni këta libra:
1. Fëmijët e Vendit të Mbyllur dhe

2. Fëmijët drejt NEWBORN-it, të cilët i’u bëjnë të futeni në një botë me plot ngjarje të cilat përcjellin emocione të jashtëzakonshme.

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Seria: “Misioni i Borëbardhës”

2. Fëmijët drejt NEWBORN-it

Në librin Fëmijët drejt NEWBORN-it, do të kuptoni me saktësi se çfarë patën bërë Borëbardha dhe miqtë e saj për t’iu dalë në ndihmë fëmijëve të vendit të mbyllur.


Për të mësuar më hollësisht se si kishte rezultuar “Misioni i Borëbardhës”, luteni që t’i lexoni këta libra:
1. Fëmijët e Vendit të Mbyllur dhe

2. Fëmijët drejt NEWBORN-it, të cilët i’u bëjnë të futeni në një botë me plot ngjarje të cilat përcjellin emocione të jashtëzakonshme.

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim