Fëmijët e Vendit të Mbyllur

Hover over an image to enlarge

3.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
978 9951642538

Seria: “Misioni i Borëbardhës”

1. Fëmijët e Vendit të Mbyllur

Në këtë libër, lexuesit e ri, respektivisht nxënësit, do të mësojnë për sfidat, sakrificat dhe përkushtimin e fëmijëve të mbyllur, për t’u çliruar njëherë e mirë nga njerëzit me uniforma blu të errëta, të cilët për më shumë se një shekull i kanë mbajtur këta fëmijë të mbyllur me mure me gjemba.

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Seria: “Misioni i Borëbardhës”

1. Fëmijët e Vendit të Mbyllur

Në këtë libër, lexuesit e ri, respektivisht nxënësit, do të mësojnë për sfidat, sakrificat dhe përkushtimin e fëmijëve të mbyllur, për t’u çliruar njëherë e mirë nga njerëzit me uniforma blu të errëta, të cilët për më shumë se një shekull i kanë mbajtur këta fëmijë të mbyllur me mure me gjemba.

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim