Guma e Sirenës

Hover over an image to enlarge

3.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
978 9951642408

Seria: Mbretëria Sekrete

4. Guma e Sirenës

Hyni në një botë përplot magji, miqësi dhe argëtim!
Eli, Samëra dhe Jasmina janë nisur për një aventurë thellë në det!

A mund t'iu ndihmojnë ato miqve të tyre të rinjë të nënujshëm, që të shpëtojnë Perlen e Dëshirave nga e liga Mbretëreshë Zemërkeqja dhe Krijesat e Stuhisë?

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Seria: Mbretëria Sekrete

4. Guma e Sirenës

Hyni në një botë përplot magji, miqësi dhe argëtim!
Eli, Samëra dhe Jasmina janë nisur për një aventurë thellë në det!

A mund t'iu ndihmojnë ato miqve të tyre të rinjë të nënujshëm, që të shpëtojnë Perlen e Dëshirave nga e liga Mbretëreshë Zemërkeqja dhe Krijesat e Stuhisë?

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim