KREATIVITETI DHE ZGJIDHJA E PROBLEMEVE

Hover over an image to enlarge

6.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
978 9951642385
  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

KREATIVITETI DHE

ZGJIDHJA E PROBLEMEVE

Brian Tracy

Në këtë libër gjeni 21 teknika të sprovuara, të cilat mund t’i praktikoni menjëherë dhe do të arrini të prodhoni ide kreative.

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim