LIDERSHIPI

Hover over an image to enlarge

6.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
9789951642279
  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

LIDERSHIPI

Brian Tracy

Frymëzoni besim dhe besnikëri,

fusni një ndjesi qëllimi në organizatën tuaj, pastaj mendoni në mënyrë strategjike, duke patur në mendje tablonë e madhe që t’i ktheni vështirësitë në mundësira.

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim