Lugina e Njëbrirëshit

Hover over an image to enlarge

3.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
978 9951642439

Seria: Mbretëria Sekrete

2. Lugina e Njëbrirëshit

Hyni në një botë përplot magji, miqësi dhe argëtim!
Eli, Samëra dhe Jasmina janë shumë të lumtura që do ta vizitojnë sërish Mbretërinë e Fshehtë!
E liga Mbretëreshë Zemërkeqja ka fshehur një rrufe në Luginën e Njëbrirëshit.

A munden vajzat t'u ndihmojnë miqve të tyre njëbrirësh ta shpëtojnë vendin magjik nga mijëra njëmijëkëmbësh të uritur?

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Seria: Mbretëria Sekrete

2. Lugina e Njëbrirëshit

Hyni në një botë përplot magji, miqësi dhe argëtim!
Eli, Samëra dhe Jasmina janë shumë të lumtura që do ta vizitojnë sërish Mbretërinë e Fshehtë!
E liga Mbretëreshë Zemërkeqja ka fshehur një rrufe në Luginën e Njëbrirëshit.

A munden vajzat t'u ndihmojnë miqve të tyre njëbrirësh ta shpëtojnë vendin magjik nga mijëra njëmijëkëmbësh të uritur?

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim