Mali Magjik

Hover over an image to enlarge

3.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
978 9951642392

Seria: Mbretëria Sekrete

5. Mali Magjik

Hyni në një botë përplot magji, miqësi dhe argëtim!
Është koha që miket e ngushta Eli, Samëra dhe Jasmina të nisen drejt shpateve të ngrira të Malit Magjik!

A mund ta gjejnë ato rrufenë e pestë të magjepsur të Mbretëreshës Zemërliga dhe të mos lejojnë që xhuxhët e dëborës të shndërrohen në copëza akulli?

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Seria: Mbretëria Sekrete

5. Mali Magjik

Hyni në një botë përplot magji, miqësi dhe argëtim!
Është koha që miket e ngushta Eli, Samëra dhe Jasmina të nisen drejt shpateve të ngrira të Malit Magjik!

A mund ta gjejnë ato rrufenë e pestë të magjepsur të Mbretëreshës Zemërliga dhe të mos lejojnë që xhuxhët e dëborës të shndërrohen në copëza akulli?

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim