Mbi të bukurën dhe të madhërishmen

Hover over an image to enlarge

4.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit

Libri “Mbi të bukurën dhe të madhërishmen” trajton konceptet estetike të së bukurës dhe madhërishmes së Imanuel Kantit. Edhe pse jo vepra më e njohur e tij, prapë, qëndron si një ndër veprat më të debatuara, për qëndrimet jo fort konvencionale të autorit Kant.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Libri “Mbi të bukurën dhe të madhërishmen” trajton konceptet estetike të së bukurës dhe madhërishmes së Imanuel Kantit. Edhe pse jo vepra më e njohur e tij, prapë, qëndron si një ndër veprat më të debatuara, për qëndrimet jo fort konvencionale të autorit Kant.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim