Një pasdite e plogët

Hover over an image to enlarge

3.80
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
978 9951642712

Një pasdite e plogët

“Bën kaq shumë vapë, Pesëshja po kalon një pasdite të plogët... por banda e fëmijëve nuk arrin të shijojë paqen dhe qetësinë që kishin imagjinuar!

Çfarë kanë ndërmend të bëjnë burrat me motoçikletë? A mund t’i ndalë dot ata dikush?”

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Një pasdite e plogët

“Bën kaq shumë vapë, Pesëshja po kalon një pasdite të plogët... por banda e fëmijëve nuk arrin të shijojë paqen dhe qetësinë që kishin imagjinuar!

Çfarë kanë ndërmend të bëjnë burrat me motoçikletë? A mund t’i ndalë dot ata dikush?”

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim