Për Babin Tim Të Dashur

Hover over an image to enlarge

4.50
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
9789951642156

Për Babin Tim Të Dashur

Ato rrudha mençurie,
që në ballë t'i shikoj,
janë vragat e një shkëmbi,

si një libër i lexoj.

Botime DAMO

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Për Babin Tim Të Dashur

Ato rrudha mençurie,
që në ballë t'i shikoj,
janë vragat e një shkëmbi,

si një libër i lexoj.

Botime DAMO

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim