Për Motrën Time Të Dashur

Hover over an image to enlarge

4.50
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
978 9951642361

Për Motrën Time Të Dashur

Kur dikur ishim fëmijë,
dhe kur kishim pos një lodër,
ma dhuroje me dashuri,

ti e shtrenjta ime motër

Botime DAMO

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Për Motrën Time Të Dashur

Kur dikur ishim fëmijë,
dhe kur kishim pos një lodër,
ma dhuroje me dashuri,

ti e shtrenjta ime motër

Botime DAMO

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim