Princi i vogël

Hover over an image to enlarge

5.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit

Një libër që shkon përtej simbolikës, përtej naives, përtej përrallës, duke ndërtuar një botë tjetër. Një princ që vjen nga një planet dhe shkon nëpër planete për të takuar njerëz të tjerë, mbretër, biznesmenë, pijetarë, etj., që të gjithë tipa të njohur për lexuesit. Kjo është një prej kryeveprave që vazhdon të nxisë imagjinatën dhe mrekullojë mendjen e lexuesit të vogël dhe të madh.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Një libër që shkon përtej simbolikës, përtej naives, përtej përrallës, duke ndërtuar një botë tjetër. Një princ që vjen nga një planet dhe shkon nëpër planete për të takuar njerëz të tjerë, mbretër, biznesmenë, pijetarë, etj., që të gjithë tipa të njohur për lexuesit. Kjo është një prej kryeveprave që vazhdon të nxisë imagjinatën dhe mrekullojë mendjen e lexuesit të vogël dhe të madh.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim