Psikologjia e Shitjes

Hover over an image to enlarge

8.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
9789951642118
  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

PSIKOLOGJIA E SHITJES

Brian Tracy

“ Qëllimi i këtij libri është që t’ju japë një varg idesh, metodash, strategjish dhe teknikash, të cilat mund t’i përdorni menjëherë për të bërë shitje më të shumta, më të shpejta dhe më të lehta se kurrë më parë “.

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim