Të Dua Përjetë

Hover over an image to enlarge

4.50
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
978 9951642149

Të Dua Përjetë

Për të ardhur gjer te ti,
udhë e ura do të ngre.
Po të fshihesh dhe pas botës,

do të gjej edhe atje.

Botime DAMO

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Të Dua Përjetë

Për të ardhur gjer te ti,
udhë e ura do të ngre.
Po të fshihesh dhe pas botës,

do të gjej edhe atje.

Botime DAMO

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim