Timi ynë i dashur

Hover over an image to enlarge

3.80
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
978 9951642729

Timi ynë i dashur

“Pasi Pesëshja shikon se si rrëmbehet një djalosh në plazh, ata vendosin ta gjejnë ku e kanë shpënë atë. Por ku ta kenë fshehur vallë rrëmbyesit atë?

A mos do t’i ndihmojë vallë edhe kësaj radhe Timi që ta gjejnë përgjigjen përkatëse?”

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Timi ynë i dashur

“Pasi Pesëshja shikon se si rrëmbehet një djalosh në plazh, ata vendosin ta gjejnë ku e kanë shpënë atë. Por ku ta kenë fshehur vallë rrëmbyesit atë?

A mos do t’i ndihmojë vallë edhe kësaj radhe Timi që ta gjejnë përgjigjen përkatëse?”

Botime DAMO

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim