Udhëtimet e Guliverit

Hover over an image to enlarge

6.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit

Autori:

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

ALBAS
Fletët 80
ISBN 9789292354725
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Lemuel Guliveri dhe udhëtimet e tij plot të papritura rikthehen të treguara për lexuesit e vegjël. Guliveri, mjek anijeje, niset për një udhëtim në inditë lindore, por rastësia e bën të përjetojë Aventura të mëdha në tokën e Lliputëve dhe në mbretërinë e Bordbingnagut.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim