Zero te një

Hover over an image to enlarge

10.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit

Shënime për biznese fillestare ose si të ndërtohet e ardhmja

"Ky libër paraqet ide tërësisht të reja dhe përtëritëse në krijimin e vlerës në botë." - Mark Zuckerberg, CEO i Facebook .Peter Thiel ka ndërtuar kompani të shumta depërtuese, dhe Zero te Një tregon si." - Elon Musk, CEO i SpaceX dhe Tesla"Kur një rrezikues shkruan një libër, lexoje. Në rastin e Peter Thiel, lexoje dy herë. Ose, për të qenë i sigurt, tri herë. Është klasik." - Nassim Nicholas Taleb

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Shënime për biznese fillestare ose si të ndërtohet e ardhmja

"Ky libër paraqet ide tërësisht të reja dhe përtëritëse në krijimin e vlerës në botë." - Mark Zuckerberg, CEO i Facebook .Peter Thiel ka ndërtuar kompani të shumta depërtuese, dhe Zero te Një tregon si." - Elon Musk, CEO i SpaceX dhe Tesla"Kur një rrezikues shkruan një libër, lexoje. Në rastin e Peter Thiel, lexoje dy herë. Ose, për të qenë i sigurt, tri herë. Është klasik." - Nassim Nicholas Taleb

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim