Whirlpool AKT8210 Pllakë montuse

Kurse
12%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 249.00
219.00
Ju kurseni: €30.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "Whirlpool AKT8210 Pllakë montuse" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

Pllake montuese e pavarur

Specifikime:

 • 6 zona gatimi kohëmatës
 • Kontroll me prekje (touch)
 • Tregues – Indikator për zone te nxehte
 • Materiali Schott Ceran Pa kornize
 • Çelës kundër përdorimit të fëmijëve
 • LxGJXTH 4.6x58x51 cm
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Pllake montuese e pavarur

Specifikime:

 • 6 zona gatimi kohëmatës
 • Kontroll me prekje (touch)
 • Tregues – Indikator për zone te nxehte
 • Materiali Schott Ceran Pa kornize
 • Çelës kundër përdorimit të fëmijëve
 • LxGJXTH 4.6x58x51 cm

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
129.00 146.00 Ju kurseni: €17.00
(0)
17.50 26.25 Ju kurseni: €8.75
(0)
12.00 27.00 Ju kurseni: €15.00