VOX MX 8021A3 MIXER

Hover over an image to enlarge

22.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "VOX MX 8021A3 MIXER" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

Mikser që mundëson perzirje të shpejtë dhe efikase.

Informata teknike:

 • Fuqia: 400W.
 • 5 shpejtësi.
 • Funksioni Bonus - Turbo.
 • 2 rahse për vezë dhe krem.
 • 2 rahse për përzierjen e brumit.
 • pajisje të sigurisë.
 • Pesha 1.28kg.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Mikser që mundëson perzirje të shpejtë dhe efikase.

Informata teknike:

 • Fuqia: 400W.
 • 5 shpejtësi.
 • Funksioni Bonus - Turbo.
 • 2 rahse për vezë dhe krem.
 • 2 rahse për përzierjen e brumit.
 • pajisje të sigurisë.
 • Pesha 1.28kg.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
129.00 146.00 Ju kurseni: €17.00
(0)
17.50 26.25 Ju kurseni: €8.75
(0)
12.00 27.00 Ju kurseni: €15.00