VOX SM 3383 Toster

Hover over an image to enlarge

16.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "VOX SM 3383 Toster" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

Toster qe mundëson që ju të përgatisni ushqimin tuaj në menyrë të shpejtë dhe me pak mundim.

Specifikime:

 • Fuqia: 700W.
 • Kapaciteti: 2 sanduiçe.
 • Pllaka jo-ngjitëse.
 • Pllaka të lehta për të pastrim.
 • Sistemi I mbylljes.
 • 2 drita pilot për kyqje dhe nxemje.
 • Pesha 2.28kg.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Toster qe mundëson që ju të përgatisni ushqimin tuaj në menyrë të shpejtë dhe me pak mundim.

Specifikime:

 • Fuqia: 700W.
 • Kapaciteti: 2 sanduiçe.
 • Pllaka jo-ngjitëse.
 • Pllaka të lehta për të pastrim.
 • Sistemi I mbylljes.
 • 2 drita pilot për kyqje dhe nxemje.
 • Pesha 2.28kg.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
129.00 146.00 Ju kurseni: €17.00
(0)
17.50 26.25 Ju kurseni: €8.75
(0)
12.00 27.00 Ju kurseni: €15.00