VOX VOX MS 984 Mixer

Hover over an image to enlarge

16.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "VOX VOX MS 984 Mixer" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

Mikser Vox që ju mundëson grirjen e pemeve dhe perimeve.

Muntohet lehtë si dhe është i lehtë për pastrim.

Informata teknike:

 • Fuqia: 200W.
 • Kapaciteti I enes: 700ml.
 • Numri i shpejtësive: 2.
 • Dizajn kunder reshqitjes.
 • Pesha 0.58kg.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Mikser Vox që ju mundëson grirjen e pemeve dhe perimeve.

Muntohet lehtë si dhe është i lehtë për pastrim.

Informata teknike:

 • Fuqia: 200W.
 • Kapaciteti I enes: 700ml.
 • Numri i shpejtësive: 2.
 • Dizajn kunder reshqitjes.
 • Pesha 0.58kg.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
129.00 146.00 Ju kurseni: €17.00
(0)
17.50 26.25 Ju kurseni: €8.75
(0)
12.00 27.00 Ju kurseni: €15.00