Set-Çarçaf dhe këllëf për jastëk

Kurse
4%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 109.90
106.00
Ju kurseni: €3.90
Ne stok
+

Sasia minimale per "Set-Çarçaf dhe këllëf për jastëk" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit
7079204

Set-Çarçaf dhe këllëf për jastëk.

Informata teknike:

  • Përfshihet: Një çarçaf për dyshek 250x290 si dhe 2 këllëf për jastëk 50x80
  • Përmbajtja: 100% Pambuk
  • Ngjyra: Krem

Set-Çarçaf dhe këllëf për jastëk.

Informata teknike:

  • Përfshihet: Një çarçaf për dyshek 250x290 si dhe 2 këllëf për jastëk 50x80
  • Përmbajtja: 100% Pambuk
  • Ngjyra: Krem
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Set-Çarçaf dhe këllëf për jastëk.

Informata teknike:

  • Përfshihet: Një çarçaf për dyshek 250x290 si dhe 2 këllëf për jastëk 50x80
  • Përmbajtja: 100% Pambuk
  • Ngjyra: Krem


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim