Set/Çarçafë 3

Kurse
4%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 139.90
135.00
Ju kurseni: €4.90
Ne stok
+

Sasia minimale per "Set/Çarçafë 3" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit
7080510

Set/Çarçafë

Informata teknike:

  • Perfshihet: Këllefi per jorgan 240x220 dhe dy këllëf për jastëk 50x80
  • Përmbajtja: 100% Pambuk
  • Ngjyra: E bardhë

Set/Çarçafë

Informata teknike:

  • Perfshihet: Këllefi per jorgan 240x220 dhe dy këllëf për jastëk 50x80
  • Përmbajtja: 100% Pambuk
  • Ngjyra: E bardhë
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Set/Çarçafë

Informata teknike:

  • Perfshihet: Këllefi per jorgan 240x220 dhe dy këllëf për jastëk 50x80
  • Përmbajtja: 100% Pambuk
  • Ngjyra: E bardhë

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim