SAMSUNG VCC5285V3O/BOL Thithëse elektrike

Kurse
22%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 89.00
69.00
Ju kurseni: €20.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "SAMSUNG VCC5285V3O/BOL Thithëse elektrike" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

Thithëse

 • Kapaciteti 2000 W.
 • Fuqia thithese 420 W.
 • Komanda ne dorëz.
 • Me thes & ciklon.
 • Kapaciteti I dispenzerit per mbeturina 2.5L.
 • Niveli I zhurmes 84dBa.
 • 2 vite garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Thithëse

 • Kapaciteti 2000 W.
 • Fuqia thithese 420 W.
 • Komanda ne dorëz.
 • Me thes & ciklon.
 • Kapaciteti I dispenzerit per mbeturina 2.5L.
 • Niveli I zhurmes 84dBa.
 • 2 vite garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
129.00 146.00 Ju kurseni: €17.00
(0)
17.50 26.25 Ju kurseni: €8.75
(0)
12.00 27.00 Ju kurseni: €15.00