​Vivax Home thithëse elektrike me ujë VCW-2001B

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 59.00
49.00
Ju kurseni: €10.00
Nuk ka ne stok

Sasia minimale per "​Vivax Home thithëse elektrike me ujë VCW-2001B" eshte 1.

02355878
  • Vivax Home thithëse elektrike me ujë e cila ka fuqi deri në 2000w me kapacitet të pastrimit 8L d.m.th. filtrim përmes ujit.
  • Garancioni 12 muaj.
  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Vivax Home thithëse elektrike me ujë e cila ka fuqi deri në 2000w me kapacitet të pastrimit 8L d.m.th. filtrim përmes ujit.

Garancioni 12 muaj

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

  • Vivax Home thithëse elektrike me ujë e cila ka fuqi deri në 2000w me kapacitet të pastrimit 8L d.m.th. filtrim përmes ujit.
  • Garancioni 12 muaj.
  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
129.00 146.00 Ju kurseni: €17.00
(0)
17.50 26.25 Ju kurseni: €8.75
(0)
12.00 27.00 Ju kurseni: €15.00