VOX DBL 5003 Hekur

Hover over an image to enlarge

24.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "VOX DBL 5003 Hekur" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

Hekur për hekurosje sa më të lehtë.

Informata teknike:

 • Fuqia: 2400W
 • Përdorim I thate/me sprej /presion
 • Hekurosje vertikale
 • Vete pastrues, kundër shtresave të ujit
 • Kabllo 3 m,
 • Kapaciteti I kanisterit me ujë 400ml
 • Fikje automatike
 • Pesha 1.5kg

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Hekur për hekurosje sa më të lehtë.

Informata teknike:

 • Fuqia: 2400W
 • Përdorim I thate/me sprej /presion
 • Hekurosje vertikale
 • Vete pastrues, kundër shtresave të ujit
 • Kabllo 3 m,
 • Kapaciteti I kanisterit me ujë 400ml
 • Fikje automatike
 • Pesha 1.5kg

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
129.00 146.00 Ju kurseni: €17.00
(0)
17.50 26.25 Ju kurseni: €8.75
(0)
12.00 27.00 Ju kurseni: €15.00