Thuaj PO

31.25
Ne stok
+

Deshiron te martohesh me mua ?!

13

— ose —

Blej permes telefonit

Description

Kuti me lule, kompozuar me kuti unaze, nje forme e shkelqyer per ti propozuar perjetesi dashurise suaj.

Kuti permban sfungjerin me uje dhe ushqimin e nevojshem qe lulet te qendrojne te fresketa per me gjate.

Reviews

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim