Zhulieta

250.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "Zhulieta" eshte 1.

Perjeteso dashurine

15

— ose —

Blej permes telefonit

Description

kuti me lule kompozuar me trendafila te kuq dhe te bardhe.

Kutia permban sfungjerin me uje dhe ushqimin e nevojshem qe lulet te qendrojne me gjate.

Reviews

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim