❄❄Ndegjues me bluetooth

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 17.99
13.00
Ju kurseni: €4.99
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
1092

Ndëgjues me bluetooth në rastet kur jeni duke vozitur apo gjatë kryerjes së punëve të ndryshme,Vetëm e prekni pullen për lëshim në ndëgjues mbani shtypur per 3 sekonda, dhe lidheni me bluetooth në telefonin tuaj ku pastaj mundë të komunikoni me telefon apo mundë të ndëgjoni muzik.Mbushet me anë të adapterit.Ngjyrat ne dizpozicion: kaltert dhe bardh.


  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Ndëgjues me bluetooth në rastet kur jeni duke vozitur apo gjatë kryerjes së punëve të ndryshme,Vetëm e prekni pullen për lëshim në ndëgjues mbani shtypur per 3 sekonda, dhe lidheni me bluetooth në telefonin tuaj ku pastaj mundë të komunikoni me telefon apo mundë të ndëgjoni muzik.
Mbushet me anë të adapterit.Ngjyrat ne dizpozicion: kaltert dhe bardh.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim