❄❄Mbajtëse për telefon

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 10.00
2.99
Ju kurseni: €7.01
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
1110

Mbajtëse për të gjitha llojet e telefonave dhe për të gjitha llojet e tabletave deri në 10 inç.

Ideale për shikimin e videove, leximin, regjistrimin e videove ose thjesht shfletimin e internetit.

Mbështetësja dhe antenat e mbrojtjes së përkohshme mbrojnë pajisjen tuaj.

Dizajni ju lejon të vendosni telefonin tuaj në një kënd të këndshëm shikimi.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Mbajtëse për të gjitha llojet e telefonave dhe për të gjitha llojet e tabletave deri në 10 inç.

Ideale për shikimin e videove, leximin, regjistrimin e videove ose thjesht shfletimin e internetit.

Mbështetësja dhe antenat e mbrojtjes së përkohshme mbrojnë pajisjen tuaj.

Dizajni ju lejon të vendosni telefonin tuaj në një kënd të këndshëm shikimi.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim