Mbajtëse telefoni për veturë

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 6.00
3.50
Ju kurseni: €2.50
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
1111

Mbështetja ultra-e fortë e makinave magnetike mban telefonin tuaj të sigurt në vend kur jeni duke vozitur.

Lehtë vendosni dhe hiqni telefonin tuaj nga baza magnetike e ngritur në mënyrë të theksuar në çarjen e ajrit të makinës suaj.

Bashkangjitni bazën magnetike në telefonin tuaj dhe e përdorni atë kudo si një qëndrim telefonik.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Mbështetja ultra-e fortë e makinave magnetike mban telefonin tuaj të sigurt në vend kur jeni duke vozitur.

Lehtë vendosni dhe hiqni telefonin tuaj nga baza magnetike e ngritur në mënyrë të theksuar në çarjen e ajrit të makinës suaj.

Bashkangjitni bazën magnetike në telefonin tuaj dhe e përdorni atë kudo si një qëndrim telefonik


Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
Në të njejtin qmim!