SSD Adata 256GB SU800 SATA 3D Nand

Hover over an image to enlarge

87.00
Nuk ka ne stok

Sasia minimale per "SSD Adata 256GB SU800 SATA 3D Nand" eshte 1.

0140726

SSD Adata është një pajisje që ofron zgjedhje të shkëlqyer për përdoruesit të cilët janë në kërkim për të përmirësuar sistemin e tyre për një SSD.

Ultimate SU800 ofron dendësi më të madhe të magazinimit, efikasitetit dhe besueshmëris se sa disqet tradicionale.

Ajo ka inkorporuar LDPC ECC, motor RAID dhe të dhënat për formimin e teknologjive për të siguruar integritetin e të dhënave në menyrë të shkelqyer të dhe stabilitetin afatgjatë, duke shfaqur ultra-të lartë TBW për qëndrueshmëri të lartë.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

SSD Adata është një pajisje që ofron zgjedhje të shkëlqyer për përdoruesit të cilët janë në kërkim për të përmirësuar sistemin e tyre për një SSD.

Ultimate SU800 ofron dendësi më të madhe të magazinimit, efikasitetit dhe besueshmëris se sa disqet tradicionale.

Ajo ka inkorporuar LDPC ECC, motor RAID dhe të dhënat për formimin e teknologjive për të siguruar integritetin e të dhënave në menyrë të shkelqyer të dhe stabilitetin afatgjatë, duke shfaqur ultra-të lartë TBW për qëndrueshmëri të lartë.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim