Vivax tablet TPC-800 Dual OS

Hover over an image to enlarge

109.00
Nuk ka ne stok

Sasia minimale per "Vivax tablet TPC-800 Dual OS" eshte 1.

02350935

Tablet Vivax multifunksional që posedon profile të veçanta përsonale dhe konfigurim të aplikacioneve për çdo përdorues.

Me madhësi kompakte dhe i lehtë për tu përdorur.

Informata teknike:

  • TPC-800 Dual OS, 8 in, IPS/PLS, 1280x800,
  • Quad Core, 1,33 GHz,
  • Windows 10 + Android 4.4, 2 GB, 32 GB
  • Blej Tablet Vivax multifunksional për një çmim të volitshëm.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Tablet Vivax multifunksional që posedon profile të veçanta përsonale dhe konfigurim të aplikacioneve për çdo përdorues.

Me madhësi kompakte dhe i lehtë për tu përdorur.

Informata teknike:

  • TPC-800 Dual OS, 8 in, IPS/PLS, 1280x800,
  • Quad Core, 1,33 GHz,
  • Windows 10 + Android 4.4, 2 GB, 32 GB

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim