❄❄Drejtues për flokë me rrymë

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 21.99
9.99
Ju kurseni: €12.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
1081

Krahën cilësorë e cili mundëson drejtim të lehtë të flokëve.

Ju keni mundësi që ta kontrolloni temperaturen, e cila arrin deri në 230 gradë.

Praktike për perdorim dhe nuk i dëmton flokët tuaj.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Krahën cilësorë e cili mundëson drejtim të lehtë të flokëve.

Ju keni mundësi që ta kontrolloni temperaturen, e cila arrin deri në 230 gradë.

Praktike për perdorim dhe nuk i dëmton flokët tuaj.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
2.99 4.99 Ju kurseni: €2.00
(0)
5.00 7.99 Ju kurseni: €2.99